Live Chat Support Software
Billetter
Billettilbud

Festspillene i Bergen tilbyr en rekke rabattordninger.

Festspillkortet 2017

Festspillkortet gir deg inntil 40 % rabatt på inntil to festspillbilletter per arrangement. Kortet gir også andre fordeler, som rabatt på mat hos Festspillspisesteder, gratis program på konsertene og mye mer. Vilkårene og fordelene er listet under. Prisen for Festspillkortet er 430,-

Kjøp Festspillkortet her.

Fordeler

  • Inntil 40 % rabatt på festspillbilletter frem til og med 15. mars 2017.
  • Inntil 30 % rabatt på festspillbilletter fra og med 16. mars 2017.
  • Merk: Enkelte arrangement kan ha andre rabatter. Se arrangementet på fib.no og i katalogen for gjeldene rabatt.
  • Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per forestilling.
  • Det beste plassene i Grieghallen, på Den Nationale Scene og i Håkonshallen er holdt av til deg som kjøper billetter tidlig. Vis Festspillkortet og spør om slike plasser ved billettkjøp. Det er et begrenset antall og derfor gjelder første-mann-til-mølla-prinsippet. Gjelder ved kjøp i billettluke og ikke på nett.
  • 20 % rabatt på mat for to personer hos Festspillspisesteder i festspillperioden. Gjelder ikke alkoholholdig drikke.
  • Ett gratis forestilling-/konsertprogram per arrangement mot fremvisning av Festspillkortet 2017 på arena.
  • Programkatalogen gratis tilsendt via post eller e-post.

Kjøpsvilkår

Kjøper du kortet på nett via Ticketmaster får du kortet tilsendt innen 15 dager (merk at det i sommerperioden må beregnes lenger leveringstid), men du får umiddelbart e-post med rabattkode som du bruker ved kjøp av billetter. Kjøper du kortet i Grieghallen, på Den Nationale Scene eller i Festspillenes billettutsalg på Festplassen mottar du kortet og rabattkode direkte der og da.

Kortet er personlig og kan ikke overføres til andre. Dette er et tilbud kun til privatpersoner. Det kan kjøpes maks ett kort per person. Rabatten gjelder kun billetter over 100,–

Billetter kjøpes hos Ticketmaster tlf 815 33 133, www.fib.no, Grieghallens billettkontor 55 21 61 50, Den Nationale Scene eller i Festspillenes billettutsalg i festspillperioden.

For å få rabatten på kjøp på nett, må det oppgis et passord. Dette får du ved kjøp av kortet.

 Pris: 430,–

Ledsagerbillett

Har du behov for ledsager kan du få utstedt en gratis ledsagerbillett ved å kontakte våre utsalgssteder i Grieghallen og Den Nationale Scene eller ringe Ticketmaster på telefon 815 33 133 (vanlig takst). Gjelder ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.
Ledsagerbillett er også tilgjengelig på Ticketmasters øvrige utsalgssteder, da koster ledsagerbillett kr. 16,- grunnet avgifter

Honnørkort

10% rabatt per billett. (Gjelder billetter med ordinær pris over kr. 100,-)

Rabattordningen gjelder for de over 67 år, uføretrygdede, samt de med Trygdekontorets honnørlegitimasjon.

Under 30 år

Er du under 30 år betaler du maks kr. 150,- per billett på alle forestillinger. Under 30-prisen gjelder på alle arenaer og for alle prisklasser med unntak av kategori 1 i Griegsalen.

Barn

Maks kr 100 per billett. Se de enkelte arrangement for barne- og familieforestillinger med egen barnepris.Barn må løse billett selv om de skal sitte på en voksens fang.
Den Nationale Scene har egne bestemmelser for babyer i salen. Les mer her.

BT Fordel

Bergens Tidende er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har BT Fordel, gir vi deg 25 % rabatt på utvalgte forestillinger. Se hvert enkelt arrangement for oversikt over BT Fordel-rabatt. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per forestilling per BT-abonnement.

Et begrenset antall BT Fordel-rabatterte billetter per arrangement.

Les mer om BT Fordel her.

DN Fordel

Dagens Næringsliv er en av Festspillenes hovedsamarbeidspartnere. Som abonnent av avisen, for deg som har DN Fordel, gir vi deg 15 % rabatt på utvalgte forestillinger.

Se hvert enkelt arrangement for oversikt over DN Fordel-rabatt. Du kan kjøpe inntil to rabatterte billetter per forestilling per DN-abonnement.

Det er et begrenset antall DN Fordel-rabatterte billetter per arrangement.

Les mer om DN Fordel her.

Grupper

Grupper over 10 personer får 20 % rabatt på billetter.

Festspillene gir råd om hvilke forestillinger som passer ditt arrangement. Vi er også behjelpelige med kontaktformidling dersom dere ønsker spesielle tilbud som for eksempel introduksjoner, bordreservasjoner, leie av VIP-lokaler på arena eller servering på Festspillspisestedene.

Kjøpsvilkår

Den endelige bestilling og betaling må uten unntak gjøres senest 22. april. Festspillene i Bergen påberoper seg retten til å løse opp reservasjonen og legge billettene ut for salg dersom endelig betaling ikke er gjort innen fristen.
Gruppebestillinger gjort senere enn 20. april har tre dagers reservasjonsfrist.
Faktura sendes ut elektronisk eller sammen med billettene. Billettene kan sendes i post eller leveres til ønsket sted i Bergen sentrum.
Program, artister, billettpriser, tilgjengelighet, dato og klokkeslett kan endres. Vennligst se det enkelte arrangements programside eller kontakt Festspillene for å få bekreftet informasjonen.
Alle salg er endelige.

Kontakt oss for programanbefalinger eller bestilling av billetter.
Telefon: 55 21 06 30 / E-post: karoline@fib.no

For rabatterte billetter må du kunne fremvise gyldig ID ved kjøp og inngang på arena.
Rabatt gis på billetter med pris over kr 100,–. Eventuell rabatt gjelder ikke billettavgiften, som alltid betales fullt ut.
På enkelte forestillinger er det et begrenset antall rabatterte billetter tilgjengelig.

Del
FaceBook
Twitter
Mail


Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17Kalender
23. mai - 06. juni 2018
M
T
O
T
F
L
S

14
15
16
17
18
19
20

21
22


7
8
9
10

11
12
13
14
15
16
17<