Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

Håkonshallen

Håkonshallen er en middelaldersk steinhall i Bergen. Den ble først oppført som kongelig residens og festhall under Håkon Håkonssons styre av Norge (1217–1263). Som nasjonalt kulturminne er Håkonshallen fremdeles i bruk til både kongelige middager og andre offisielle sammenhenger, og brukes også hyppig som konsertarena. Festspillene har i alle år holdt konserter her.

Tilgjengelighet

Rullestol: Svært begrenset tilgang.
Rullestolbrukere må ha mye hjelp til å komme seg over plassen og må bæres inn hoveddøren og opp trappene. Festspillene kan være behjelpelig med assistanse, men dette må arrangeres i forkant. Før billettbestilling, ta kontakt med markedskoordinator Ramona Horn på ramona@fib.no

HC-toalett: Ja, men det er et trinn inn i 1. etasje. 

Heis: Nei

Anlegg for hørselshemmede: Nei

NETTSIDE

Mer informasjon

ADRESSE

Bergenhus Festning, 5835 Bergen

Vis i kart

TRANSPORT

Nærmeste holdeplasser er Bradbenken, Sandbrogaten eller Bontelabo.

  • Se skyss.no for rutetider.

PARKERING

Nærmeste parkeringshus er Rosenkrantzgaten. Biler med HC-bevis kan kjøre inn på Ekserserplassen for av- og påstigning.

BEVERTNING

  • PastyWorld tilbyr servering i Kapteinvaktmesterboligen på festningsområdet i forkant, i pauser og i etterkant av årets festspillkonserter i Håkonshallen. På menyen står pai i ulike varianter, håndlaget italiensk gelato, kaffe/te og alkoholfrie forfriskninger.
  • Det er mulig å forhåndsbestille bevertning.
  • Åpent fra kl 10:00 til 20 min etter konsertslutt.
  • Kontakt: 467 44 993 eller e-post

BILLETTUTSALG

Billettsalg i dør fra én time før konsertstart. Ved introduksjon åpner billettsalget 30 minutt før introduksjonen starter. Uavhentede billetter selges også på fib.no.

 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå