Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

Blir det festspill i år?

Kampen mot koronaviruset betyr at årets festspill kanskje ikke kan gjennomføres slik som planlagt.
Foto: Thor Brødreskift
Foto: Thor Brødreskift
Det internasjonale koronautbruddet legger store begrensninger på samfunnet, og mange spør oss om det vil bli festspill i Bergen i år. Føringene fra helsemyndighetene strekker seg foreløpig til over påske, men det er sannsynlig at smitteverntiltak vil påvirke årets festspill på flere måter.
 
Vi støtter den nasjonale dugnaden som pågår, og jobber med å tilpasse årets festspill til situasjonen. Vi er i dialog med artister og samarbeidspartnere for å prøve å finne løsninger, og vi begrenser kostnader der vi kan.
 
Vi ber om forståelse for at vi foreløpig ikke kan si noe mer konkret om hvordan årets festspill vil arte seg. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi kan!
 
Det er ikke noe vi heller vil enn å presentere vakre, tankevekkende og utfordrende festspill, men akkurat nå er det andre hensyn som styrer. Vask hendene, hold deg borte fra folk du ikke bor med, følg myndighetenes oppfordringer – og støtt artister som finner kreative måter å dele sin kunst på!
 
Har du spørsmål til oss i Festspillene, er det bare å ta kontakt via chatten, billett@fib.no eller sosiale medier. Vi svarer så godt og så fort vi kan.
 
Ta vare på deg selv og andre!

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?