Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Blir det festspill i år?

Inntil videre jobber Festspillene for at alle arrangement skal gå som planlagt.
Foto: Thor Brødreskift
Foto: Thor Brødreskift
Det internasjonale koronautbruddet legger store begrensninger på samfunnet, og mange spør oss om det vil bli festspill i Bergen i år. Svaret er at vi dessverre ikke vet hvordan det påvirke oss ennå. Festspillene vil følge alle føringene fra helsemyndighetene, men foreløpig strekker ikke disse seg lenger enn noen uker frem i tid. Det betyr at vi inntil videre jobber for at alle arrangement på Festspillene i Bergen 2020 vil gå som planlagt. Samtidig er vi forberedt på at dette kan endre seg raskt, og vi vil informere om eventuelle endringer og avlysninger av arrangement fortløpende.
 
Vi vet også at det er er sannsynlig at aktuelle smitteverntiltak vil påvirke årets festspill på en eller annen måte. Derfor jobber vi med en rekke alternativer, alene og i samarbeid med andre, og vi begrenser kostnader der vi kan.
 
Har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt via chatten, billett@fib.no eller sosiale medier.
 
For å bøte på savnet av åpne kulturarenaer, anbefaler vi Bergen Filharmoniske Orkesters digitale konserthus. Her kan du blant annet se Berlioz: Grande messe des morts fra Festspillene 2018 og Peter Grimes fra Festspillene 2017.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?