Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Snakk om det!

I samarbeid med Litteraturhuset i Bergen arrangerer Festspillene en rekke åpne samtaler i tilknytning til det kunstneriske programmet.
 
ARKIVFOTO: Rufus Wainwright og festspilldirektør Anders Beyer i samtale på Litteraturhuset i Bergen under Festspillene 2017. Foto: Thor Brødreskift.

Har Salome-figuren en moderne utgave? Hva gjør egentlig Sløserikommisjonen? Hvordan kan kunsten dekoloniseres, og hva skjer fysisk i en kropp som utsettes for kunst?

Disse spørsmålene og mange flere blir diskutert på Litteraturhuset i Bergen under Festspillene. Årets samtaleprogram består at av ni ordskifter som er åpne for publikum, samt en skoledebatt.

– Kunstopplevelser blir enda mer verdt når de fører til gode samtaler og refleksjoner, og det forsøker vi å legge til rette for på Festspillene. Jeg ser frem til å lære av alle de kloke menneskene som skal sitte i årets paneler, sier festspilldirektør Anders Beyer, som selv skal lede en samtale med festspillkomponist Jörg Widmann.

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?