Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Snakk om det!

I samarbeid med Litteraturhuset i Bergen arrangerer Festspillene en rekke åpne samtaler i tilknytning til det kunstneriske programmet.
 
ARKIVFOTO: Rufus Wainwright og festspilldirektør Anders Beyer i samtale på Litteraturhuset i Bergen under Festspillene 2017. Foto: Thor Brødreskift.

Har Salome-figuren en moderne utgave? Hva gjør egentlig Sløserikommisjonen? Hvordan kan kunsten dekoloniseres, og hva skjer fysisk i en kropp som utsettes for kunst?

Disse spørsmålene og mange flere blir diskutert på Litteraturhuset i Bergen under Festspillene. Årets samtaleprogram består at av ni ordskifter som er åpne for publikum, samt en skoledebatt.

– Kunstopplevelser blir enda mer verdt når de fører til gode samtaler og refleksjoner, og det forsøker vi å legge til rette for på Festspillene. Jeg ser frem til å lære av alle de kloke menneskene som skal sitte i årets paneler, sier festspilldirektør Anders Beyer, som selv skal lede en samtale med festspillkomponist Jörg Widmann.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Du snakker nå med en chatbot. For å snakke med en festspillansatt, klikk på knappen i toppen av dette vinduet.
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?