Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Gi festspillopplevelser i gave

I Festspillenes nettbutikk kan du handle digitalt gavekort som du enten kan skrive ut og gi til en venn, eller videresende på e-post.

Slik kjøper du gavekort

Gavekort kan kjøpes her

Du kan selv velge beløp. Du vil få tilsendt gavekortet som vedlegg til din e-postadresse. Du kan printe ut eller videresende gavekortet til den du ønsker å gi det til.

Slik bruker du gavekort

Gavekortet er digitalt og kan kun benyttes til kjøp av festspillbilletter og FiB Fordel på nett.

Hvert gavekort har en unik kode. Når du har valgt dine plasser og billettyper og kommet til siden for «Kontroll og betaling», taster du inn denne koden, uten mellomrom, i feltet «Gavekortkode» og klikker så på oppdateringsknappen. Totalbeløpet reduseres da tilsvarende gavekortets verdi. Klikk så på «Kjøp nå» og du blir ledet videre til den eksterne betalingsleverandøren.

Ved eventuelt restbeløp på gavekortet, utstedes det et nytt elektronisk gavekort. Dette sendes automatisk på e-post til den som har benyttet det opprinnelige gavekortet til å kjøpe billetter.

Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato, men kan også benyttes som betaling for forestillinger frem i tid. Det er ikke mulig å trekke gavekortets verdi fra allerede kjøpte billetter.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?