Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Angélique Kidjo

Mother Nature

Fornøyelser
Musikk
Tidligere arrangement:

Afrikas fremste diva.

​Beninske Angélique Kidjo har en CV som kan ta pusten fra de fleste. Siden debutalbumet Pretty kom ut i 1981 har sangeren og aktivisten opparbeidet seg status som et av de aller største navnene innen verdensmusikk. Time Magazine har kalt henne «Afrikas fremste diva» og samme magasin hadde henne med på 2021-listen over de 100 mest innflytelsesrike personene i verden. Hun har også vunnet tre Grammy-priser, og The Guardian listet henne opp som en av de 100 mest inspirerende kvinnene i verden.  

Kidjo er kjent for å mikse vest-afrikanske musikktradisjoner fra oppveksten i Benin med amerikansk R & B, funk, jazz og latinamerikanske rytmer. I løpet av sin lange karriere har hun samarbeidet med artister og komponister som Alicia Keys, John Legend, Philip Glass, Peter Gabriel og Bono.

Hennes sekstende og kritikerroste studioalbum Mother Nature ble sluppet i fjor, og i Grieghallen kan publikum glede seg over godbiter både fra denne platen så vel som fra hennes imponerende arkiv.

Foto: Fabrice Mabillot


Arena

Varighet

​1 t 30 min

Billetter

Ordinær: 250/550/650
Honnør: 225/495/585
Under 30/student: 190
FiB Fordel t.o.m. 13. april: 175/385/455
FiB Fordel f.o.m. 14. april: 200/440/520
BT Fordel: 187/412/487

Medvirkende

  • Angélique Kidjo vokal
  • Thierry Vaton keyboard
  • Rody Cereyon bass
  • Gregory Louis trommer
  • David Donatien perkusjon
  • Nicolas Servant lyd

Sponsor

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?