Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

Christian Ihle Hadland

Forbindelser
Musikk Digital
Tidligere arrangement:
 • Overstått
Revolusjonerende kveld med den amerikanske komponisten Frederic Rzewski.  

Pianist Christian Ihle Hadland er godt kjent for publikummere på Festspillene i Bergen, og gjorde blant annet en lang rekke konserter under fjorårets festspill. Han har spilt med alle de ledende orkestrene i landet, og fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2011 da han deltok i BBC New Generation Artist og gjennom to år var solist sammen med de fem BBC-orkestrene. Ihle Hadland har blitt nominert til Spellemannsprisen flere ganger, og i 2014 vant han pris for sin utgivelse av Holberg Variations sammen med Erlend Skomsvoll og kammerorkesteret 1B1.  

I tillegg til å være ettertraktet på store scener i inn- og utland, underviser pianisten på Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, og er kunstnerisk leder for Stavanger kammermusikkfestival.  

I Troldsalen skal han spille The People United Will Never Be Defeated av den amerikanske komponisten Frederic Rzewski. Komposisjonen består av 36 variasjoner av den chilenske sangen El pueblo unido jamás será vencido! av Sergio Ortega og Quilapayún – et ikonisk verk som ble et symbol på folkets motstand mot Pinochet-regimet i Chile. 

Christian Ihle Hadland spiller også sammen med fiolinist Johan Dalene under årets festspill.  

Foto: Nikolaj Lund

Informasjon

Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene stenger 5 min før oppsatt starttid. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt. 

Christian Ihle Hadland erstatter pianist Marianna Shirinyan, som tidligere var lansert som artist på denne konserten. Programmet er uendret.  

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.


Arena

Varighet

​1 t

Billetter

I salen
Ordinær: 470
Honnør: 423
Under 30 år/student: 190
BT Fordel: 352

Digital
Ordinær: 250
Under 30 år/student: 150
BT Fordel: 180
Husholdningsbillett: 400

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.

Transport

Offentlig transport: Nærmeste bybanestopp er Hop (20 min gange, følg skilting til Troldhaugen). Bil: Troldhaugen ligger 15 min kjøring sør for Bergen sentrum.

Medvirkende

  • Christian Ihle Hadland piano

Musikk av

  • Rzewski 

Verk

  • Frederic Rzewski (1938–)
   The People United Will Never Be Defeated!
   36 variasjoner

Støttet av

Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?