Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

De unges festspillforestilling

Små scener, store drømmer

Fornøyelser
Musikk Dans Familie
Neste arrangement:

​Festforestilling med håndplukkede unge artister.

På De unges festspillforestilling får du se og høre utøvere som kan være med å prege kulturlivet i Norge i årene fremover. På scenen står dansere, sangere og instrumentalister som er håndplukket blant elevene på kulturskolene på Vestlandet, samt kulturskoler i byer andre steder i landet. De unge artistspirene har jobbet hardt, drømt lenge og kanskje gruet seg litt til denne kvelden, og i Grieghallens Peer Gynt-sal får de endelig stå på scenen og vise hva de kan. 

De unges festspillforestilling er et årlig innslag i festspillprogrammet og publikum går vanligvis både imponert og rørt ut av konsertsalen. Se glimt fra De unges festspillforestilling 2020.

Bilder fra De unges festspillforestilling 2019 (Foto: Thor Brødreskift)

Informasjon

​​Arrangementer som er planlagt på Festspillene i Bergen 2021 vil annonseres fortløpende utover høsten og vinteren.

Det er sannsynlig at planene for neste års festspill vil påvirkes av pandemien og smittevernrestriksjoner. Gjennom å lansere artister og forestillinger løpende, ønsker Festspillene å rette oppmerksomheten mot det arbeidet kunstnerne gjør, vel vitende om at det endelige festspillprogrammet kan se annerledes ut. 

Festspillene vil følge helsemyndighetenes påbud og anbefalinger, og ønsker å skape trygge forhold og minst mulig ulempe for publikum. Derfor vil billettsalget til Festspillene i Bergen 2021 først starte til våren.


Arena

Billetter

Billettsalget starter våren 2021. Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert.

I samarbeid med

  • ​Norsk kulturskoleråd - Vestland 
  • Bergen kulturskole 
  • Bergen Dansesenter

Sponsor

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?