Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

DJ Frietmachine

Fornøyelser
Ute Familie
Skandinaviapremiere
Tidligere arrangement:

Frityrfest der både du og potetene svinger. ​

Hvor mye rytme kan du finne i en beskjeden potet? Stikk innom DJ Frietmachine på Festspillplassen, så får du føle svaret på kroppen.

DJ Frietmachine er den mest svingende potetinstallasjonen i hele verden, og får både deg og potetene til å danse. Den observerer, måler og undersøker om du har bakkekontakt med poteten din. Hvis du og knollen faller i god jord hos DJ Frietmachine, spilles en fet melodi mens du friterer.

DJ Frietmachine vant publikumsprisen på en gatefestival i Nederland, og er skapt av gruppen Superhallo. De driver med det de kaller «sansenes teater», og lager sjarmerende installasjoner og miniforestillinger som inviterer deg med på et personlig eventyr. I deres smått surrealistiske verden forvandles hverdagslige ritualer til mirakuløse begivenheter. Hver historie har et smakfullt klimaks som sender deg tilbake til virkeligheten med et stort smil om munnen. Ta en potet!Foto (øverst): Tom Arran. DJ Frietmachine, foto: Hanneke Kruijver

Arena

Varighet

2 t

Timeplan

​Installasjonen er åpen i to timer fra oppgitt starttidspunkt.

Billetter

Gratis

Anbefalt alder

0–99

Medvirkende

  • Superhallo idé, produksjon
  • Selina Houwing & Martijn Jansen medvirkende

Musikk av

STØTTET AV

  • Grieg Foundation
  • Kavlifondet

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?