Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Einar Selvik

Fornøyelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​En reise i tid og tradisjon.

Komponisten og musikeren Einar Selvik kommer fra Osterøy, og er hovedmannen bak den internasjonalt anerkjente musikkgruppen Wardruna, kjent for sin unike musikalske formidling av eldre nordiske kulturtradisjoner.
 
Gjennom arbeidet med Wardruna kombinerer Einar Selvik det akademiske med det populærkulturelle; Nordens eldste instrumenter og gamle versemål integreres sømløst i et moderne lydlandskap. Den seriøse, mangefasetterte tilnærmingen til emnet gjør ham og Wardruna til noen av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.
 
Einar Selvik har i en årrekke komponert musikk til den populære TV-serien Vikings, samt til et av de senere års største spillsuksesser på verdensbasis: Assassin's Creed Valhalla utgitt av spillgiganten Ubisoft. Sammen med Ivar Bjørnson sto han også bak konsertserien Nordvegen på Festspillene.
 
I Griegs villa forlater Einar Selvik Wardrunas monumentale lydlandskap til fordel for et mer direkte, nedstrippet format der stemmen, poesien og Kravik-lyren står i sentrum.

Foto: Daria Endresen

InformasjonArena

Varighet

​1 t

Billetter

Ordinær: 580
Honnør: 522
Under 30 år: 190
FiB Fordel t.o.m. 13. april: 406
FiB Fordel f.o.m. 14. april: 464
BT Fordel: 435

Medvirkende

    • Einar Selvik vokal, musikk​

Støttet av

Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?