Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

AVLYST: Eivør

Fornøyelser
Musikk
Tidligere arrangement:

Denne konserten er dessverre avlyst.

Stor stemme fra liten øystat.

​Eivør Pálsdóttir (f. 1983, Syðrugøta, Færøyene) lærte seg etter sigende å synge før hun lærte seg å gå. Oppveksten med synging av tradisjonelle færøyske folkeviser skulle etter hvert gi resultater: Eivør hadde sin første opptreden på TV som 13-åring, og hun vant en nasjonal sangkonkurranse det samme året. 

I dag har hun utgitt hele 17 album, og stemmen hennes – ofte beskrevet som mild, gripende og overnaturlig – har gitt henne anerkjennelse og fans verden over. Eivørs komposisjoner er også blitt brukt i filmer og TV-serier som Game of Thrones og The Last Kingdom.

Færøyingens musikalske røtter befinner seg i folkemusikken fra hjemlandet,  men en finner alt fra jazz, country og storband til klassisk musikk og trip hop i den store katalogen hennes. Eivør er kjent for fengslende live-opptredener med et varmt og levende nærvær, og hun gjorde stor suksess som en del av Nordvegen-konsertserien under Festspillene i 2018

Foto: Sigga Ella

Informasjon

Grunnet endringer i karantenereglene for innreise, må konserten med Eivør dessverre avlyses. Kjøpte billetter refunderes. 

Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene stenger 5 min før oppsatt starttid. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt. 

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.

Video: Eivør - Í Tokuni. Bilde: Eivør på Festspillene i Bergen 2018, foto: Thor Brødreskift.

Arena

Varighet

 1 t 15 min
 

Billetter

I salen
Ordinær: 490
Honnør: 441
Under 30 år/student: 190
BT Fordel: 367

Digital
Ordinær: 250
Under 30 år/student: 150
BT Fordel: 180
Husholdningsbillett: 400

Medvirkende

    • Eivør Pálsdóttir vokal, gitar, håndtromme
    • Mikael Blak bass
    • Per I. Højgaard Petersen trommer
    • Mathias Kapnas tangenter

Musikk av

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?