Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Eivør

Skjerjehamn

Fornøyelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Stemmeprakt som gjenspeiler det dramatiske nordiske kystlandskapet.

Eivør Pálsdóttir (f. 1983) hadde sin første TV-opptreden allerede da hun var 13 år, og gav ut sitt første album fire år senere. Siden det har hun markert seg som en av de fremste representantene for nordisk folkemusikk, men har også beveget seg innen en rekke musikalske sjanger. Stemmen hennes er ofte beskrevet som mild, gripende og overnaturlig, og gjenspeiler det vakre, dramatiske landskapet i hennes hjemland Færøyene. 

Eivør mottok Nordisk råds musikkpris i 2021, og har i dag utgitt hele 17 album. Hun synger på både færøysk og engelsk, og musikken henter tydelig inspirasjon fra den færøyske folkemusikken, men du finner også innslag av alt fra jazz, country, storband, trip hop og klassisk musikk. Eivørs komposisjoner er blant annet blitt brukt i filmer og TV-serier som Game of ThronesHomeland og The Last Kingdom. I 2020 ga hun ut studioalbumet Segl, og en liveversjon av albumet kom i 2021.

Eivør har flere ganger opptrådt sammen med Vamp, og i 2018 gjorde hun stor suksess som en del av Nordvegen-konsertserien under Festspillene.

I Skjerjehamn opptrer hun i duoformat sammen med Mathias Kapnas på keyboard. I tillegg til utendørskonserten i naturskjønne omgivelser, skal Eivør også ha en konsert med fullt band i ærverdige Håkonshallen. 

Bilde: Eivør på Festspillene i Bergen 2018, foto: Thor Brødreskift. 

Informasjon

Ny dato: Dette arrangementet er utsatt fra Festspillene i Bergen 2021 og har fått en ny konsertdato i 2022.


Arena

Varighet

​1 t 

Billetter

Ordinær: 350
Honnør: 315
Under 30/student: 190
FiB Fordel t.o.m. 13. april: 245
FiB Fordel f.o.m. 14. april: 280
BT Fordel: 262

Medvirkende

    • Eivør Pálsdóttir vokal, gitar, håndtromme
    • Mattias Kapnas tangenter

Samproduksjon med

Skjerjehamn

Støttet av

Grieg Foundation og

Vestland fylkeskommune


Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?