Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

ET!

Fornøyelser
Teater Familie Konsertforestilling
Urpremiere
Neste arrangement:
Spise for å leve, eller leve for å spise?  

Hva er sunn mat? Hva er god mat? Når skal vi spise, hvor mye, hvor fort eller hvor sakte? Velkommen inn i kaninen Pips absurde verden, der musikken spilles på gulrotfløyte og purreløkfiolin. Pip er et lekent og spontant nytelsesvesen som elsker mat. Hun drømmer om enda bedre tyggeevne og større magekapasitet, og leier inn ernærings- og optimaliseringskonsulent Professor Purre – men han er mer opptatt av sitt eget hemmelige prosjekt: En oppfinnelse så næringsrik og praktisk at den vil erstatte spising helt og holdent.

Bordet er duket for en fyrrig duell mellom vitaminer og snop, næring og nytelse.

ET! var opprinnelig et bestillingsverk til Big Bang-festivalen i Stavanger, hvor det ble fremført en pilotversjon av og med Ingvild Storhaug og Amund Ulvestad. Til Festspillene kommer en helt ny utgave av denne konsertforestillingen. 

«Hvem trenger slibrig ost og hoppende laks, friterte lopper og dampet dachs? Melen potet og klissete saus, smuldrende brød og innlagt gås er vås!» – PROFESSOR PURRE

Foto: Amund Ulvestad

Arena

Varighet

40 min​

Billetter

  • Ordinær: 150
  • Barn: 100

Kjøp billett

Anbefalt alder

6–12

Språk

Fremføres på norsk​.

Medvirkende

  • Jenny Maria Svensson dramatiker
  • Erlend Samnøen regikonsulent
  • Amund Ulvestad musikk
  • Ingvild Storhaug vokal, autoharpe, grønnsaksinstrumenter
  • Amund Ulvestad vokal, tangenter, elektronikk


Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot

Lukk