Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Festspill i fjellet

Fornøyelser
Musikk Ute
Neste arrangement:
​Tunnelkonsert under Løvstakken.

​Velkommen til Depot 1, Festspillenes nyeste og mest ekstraordinære spillested. 

Femten minutters spasertur fra Oasen og inn i den nye Fyllingsdaltunnelen finner du et stort rom sprengt inn i fjellet. Til vanlig er det enorme anleggsmaskiner i full aktivitet her, men 2. pinsedag stopper arbeidet. Da åpnes området for publikum, og det rigges til for en konsertopplevelse som virkelig er noe utenom det vanlige, dypt inne i Løvstakken. 

Musikken er ved de purunge stemmene i Edvard Grieg guttekor, under ledelse av Håkon Matti Skrede, og en strykekvartett fra Bergen Filharmoniske Orkester. Det kan komme tillegg i programmet, og detaljer vil bli annonsert på fib.no. 

Når den er ferdig, vil Fyllingsdaltunnelen bestå av to tunnelløp: Et for bybanen, og et for gående og syklende. Det vil ta ni minutter å sykle og 39 minutter å gå gjennom det som vil være Europas lengste gang- og sykkeltunnel. 

Foto: Trond E. Brekke/Marti Tunnel AG

Informasjon

​Arrangementet starter og avsluttes med cirka 15 minutters gange på grusunderlag. Det er kjølig i tunnelen, og publikum må ha gode sko og egnet bekledning. Billetter til rullestolbrukere og personer med redusert førlighet må kjøpes via billett@fib.no i forkant. 


Arena

Varighet

​1 t

Billetter

  • Ordinær: 150
  • Honnør: 135
  • FiB Fordel t.o.m. 13. april: 105
  • FiB Fordel f.o.m. 14. april: 120

Medvirkende

  • ​Edvard Grieg guttekor
  • Håkon Matti Skrede dirigent
  • Strykekvartett fra Bergen Filharmoniske Orkester

I samarbeid med

Marti AS​

Støttet av

​Grieg Foundation

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?