Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Hilary Hahn

Forbindelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Bare Bach.

​Hilary Hahn har alltid gått sine egne veier. Den amerikanske fiolinisten gav ut sitt første album da hun var 17 år, og forbløffet kritikerne. Ikke bare er Bachs soloverk for fiolin ansett som noe av det mest utfordrende på fiolinrepertoaret, og dermed et dristig valg for en debutplate, men Hahns innspilling var så overbevisende at det fikk en anmelder til å skrive: «Jeg vil gå så langt som å si at jeg aldri har hørt dette legendariske, umulige stykket musikk fremført på høyere nivå, både teknisk og musikalsk». 

Tjue år, en stor fanbase, tre Grammy-priser og til sammen 18 innspillinger senere, har fiolinisten returnert til Bach. På albumet som kom i høst har hun spilt inn de resterende tre av hans soloverk for fiolin, og denne sesongen spiller hun Bach-konserter fra Tokyo til San Fransisco – og i Bergen. 

Hahn er kjent for sin klare, briljante musikalitet, omfattende tolkninger av et bredt repertoar og en særegen evne til å skape kontakt med publikum. Hun var en tidlig blogger, har nylig gjennomført et Instagram-prosjekt med navn #100daysofpractice for å avmystifisere den kreative prosessen og tar like gjerne med seg fiolinen sin til strikkeklubber og barseltreff som til verdens største konserthaller. 


Hilary Hahn, foto: Dana van Leeuwen, Decca

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

  • Ordinær: 530
  • Honnør: 477
  • Under 30 år: 190
  • FiB Fordel t.o.m. 11. mars: 371
  • FiB Fordel f.o.m. 12. mars: 424
  • BT Fordel: 397
Billettsalg på nett stenger én time før konserten.

Kjøp billett

Transport

​Buss t/r Troldhaugen inkl. i billetten. Bussturen tar ca 30 minutter. Avreise fra Turistinformasjonen kl 17:00 til konsert kl 18:00 og kl 19:00 til konsert kl 20:00 Retur fra Troldhaugen kl 19:30 og kl 21:30.

Medvirkende

  • Hilary Hahn fiolin

STØTTET AV

  • Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica
  • Anders Sveaas' Almennyttige Fond    

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?