Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Hildegunns panda

Fornøyelser
Musikk Familie
Tidligere arrangement:
​Leken jazzimprovisasjon om verdens kanskje søteste dyr.
​Pandaen er et fredelig dyr som holder seg mest for seg selv langt ute i de kinesiske skogene der den knasker i seg bambus dagen lang. Bamsen i sort-hvitt er blitt et viktig symbol på naturvern, for dessverre er det få pandaer igjen i verden. 

Hildegunns Panda er en hyllest til den kinesiske bjørnen. Ved hjelp av trompet, bukkehorn, saksofon og flere andre instrumenter spiller Hildegunn og vennene hennes Olav og Niclas frem en historie om pandaen, der både voksne og barn kanskje kan lære noe nytt. Musikken er full av kontraster og overraskelser med morsomme strekk og øyeblikk av sårhet. 

Konserten er en bearbeiding av trompetisten Hildegunn Øiseths bestillingsverk Panda, som hadde urpremiere under Trondheim Jazzfest i fjor. Der fikk publikum «overvære en fest av en konsert, lekende, intenst og med sterk identitet» og «et kontrastfullt bestillingsverk som ligger i landskapet mellom verdensmusikk, folkemusikk og jazz», ifølge jazzinorge.no

Hildegunns Panda er laget til konsertserien Minimusikk, som har som formål å bidra til flere konserter av høy kvalitet for det yngste publikummet. Velkommen til en konsertopplevelse med den gode musikken er i fokus.

Foto: Juliane Schütz

InformasjonTilgjengelig minst 30 dager etter første sending. Denne tjenesten tilbys av Festspillene i Bergen. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO (tono.no). Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

Arena

Varighet

​30 min

Anbefalt alder

2-10

Medvirkende

  • Hildegunn Øiseth fortelling, bukkehorn, trompet, vokal
  • Olav Torget gitar, vokal
  • Elisabeth Vannebo tuba
  • Eline Vistven manus
  • Torstein Ellingsen musikkprodusent

Støttet av

​Kavlifondet

Sponsor

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?