Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

Into The Beast

Forstyrrelser
Musikk Utstilling

​Lengtende pop-up-konserter i Kunsthallen.

Into The Beast er en akustisk fullblods impro-duo bestående av Marita Moe Sandven (vokal, dans) og Ole Amund Gjersvik (bass). 

I Bergen Kunsthall fremfører de materiale fra sitt tredje og ferskeste konseptalbum Headless Bodies Homeless Hearts fra 2019, hvor tekstene handler om lengsel eller det å miste noen eller noe på en eller annen måte. Albumet fikk en sekser i Bergensmagasinet.

Duoen søker hele tiden musikalske stunts; å gjøre eller fremføre det som i utgangspunktet kan oppfattes som «feil» for å destillere vår nakne, usensurerte tilstedeværelse – hvordan den nå enn oppleves der og da, her og nå. 

De to artistene mener at pop-up-formatet midt i utstillingen til festspillkunstner Mari Slaattelid vil forsterke deres eget uttrykk og konsept. 

– Det er dynamisk i formen, med et utstillingspublikum i bevegelse. Dette ønsker vi å dra nytte av og inkorporere i pop-up-konsertene i Kunsthallen, sier Moe Sandven.

Foto: Tone Hauge


Arena

Varighet

15 min

Timeplan

11:45–12:00

12:30–12:45

15:00–15:15

15:45–16:00      

Billetter

Inkludert i billett til Festspillutstillingen. Billetter kjøpes via Bergen Kunsthall.

Medvirkende

  • Into The Beast
  • Marita Moe Sandven vokal, dans
  • Ole Amund Gjersvik kontrabass​

Musikk av

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot

Lukk