Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
19. mai - 03. juni 2020

Into The Beast

Forstyrrelser
Musikk Utstilling
Tidligere arrangement:

​Lengtende pop-up-konserter i Kunsthallen.

Into The Beast er en akustisk fullblods impro-duo bestående av Marita Moe Sandven (vokal, dans) og Ole Amund Gjersvik (bass). 

I Bergen Kunsthall fremfører de materiale fra sitt tredje og ferskeste konseptalbum Headless Bodies Homeless Hearts fra 2019, hvor tekstene handler om lengsel eller det å miste noen eller noe på en eller annen måte. Albumet fikk en sekser i Bergensmagasinet.

Duoen søker hele tiden musikalske stunts; å gjøre eller fremføre det som i utgangspunktet kan oppfattes som «feil» for å destillere vår nakne, usensurerte tilstedeværelse – hvordan den nå enn oppleves der og da, her og nå. 

De to artistene mener at pop-up-formatet midt i utstillingen til festspillkunstner Mari Slaattelid vil forsterke deres eget uttrykk og konsept. 

– Det er dynamisk i formen, med et utstillingspublikum i bevegelse. Dette ønsker vi å dra nytte av og inkorporere i pop-up-konsertene i Kunsthallen, sier Moe Sandven.

Foto: Tone Hauge


Arena

Varighet

15 min

Timeplan

11:45–12:00

12:30–12:45

15:00–15:15

15:45–16:00      

Billetter

Inkludert i billett til Festspillutstillingen. Billetter kjøpes via Bergen Kunsthall.

Medvirkende

  • Into The Beast
  • Marita Moe Sandven vokal, dans
  • Ole Amund Gjersvik kontrabass​

Musikk av

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?