Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

Karin Park

Fornøyelser
Musikk Digital
Tidligere arrangement:

Svensk elektropop-veteran kommer hjem til byen der alt startet. 

Svenske Karin Park (f. 1978) må kunne regnes som en veteran på den skandinaviske elektronika/pop-scenen. Hun startet sin aktive musikkarriere i Bergen på tidlig 2000-tall, og hennes debutalbum Superworldunknown (2003) sikret henne Spellemanns-nominasjoner i kategoriene «Årets nykommer» og «Årets kvinnelige popartist». 

I dag kan Karin Park se tilbake på en svært så innholdsrik og variert karriere, som inkluderer seks kritikerroste studioalbum, samarbeid med den svenske produsenten Christoffer Berg (The Knife, Fever Ray, Massive Attack) og medvirkning som skuespiller i oppsetningen av Les Misérables på Folketeateret i Oslo, for å nevne noe.  

Park har omtalt sin egen musikk som «electro-goth» og «industrial-pop». Hennes sjette album, Church of Imagination, ble sluppet i 2020. I juli 2021 kommer hun med albumet ALTER sammen med Lustmord. Park er også blitt fast medlem i bandet Årabrot.

Karin Park skulle opprinnelig opptre på Festspillene i 2020, men konserten ble utsatt til i år på grunn av koronapandemien. Under årets festspill stiller hun med et flunkende nytt live-show i soloformat.

Informasjon

Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene stenger 5 min før oppsatt starttid. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt.

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.


Video: Blue Roses av Karin Park. Foto øverst: Thomas Knights.

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

I salen
Ordinær: 490
Honnør: 441
Under 30 år/student: 190
BT Fordel: 367

Digital
Ordinær: 250
Under 30 år/student: 150
BT Fordel: 180
Husholdningsbillett: 400

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.

Medvirkende

    • ​Karin Park vokal, synth

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?