Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

La balle rouge

Fra Festspillene i Bergen 2018

Fornøyelser
Familie
Tidligere arrangement:

​Rørende om følelseslivet til skumgummi.

​To skumgummifigurer treffes ved en rød ball. De forelsker seg, bygger et hjem, får søte skumgummibarn – og glir fra hverandre igjen.

Denne nydelige barneforestillingen formidler en nyansert følelsespalett, båret frem av fremragende dukkeførere og en duo på cello og bandoneon. Historien fortelles uten et eneste ord, og inviterer små og store i salen til å dikte med. På et blunk blir de enkle figurene lys levende karakterer, som om de skulle ha rømt fra fantasien til de to musikerne på scenen.

Forestillingen er laget av franske Compagnie Balle Rouge. Den ble kåret til Årets produksjon under internasjonale Young Audiences Music Awards i 2017, og vant også prisen for beste mindre ensemble.

Informasjon

Vi vil gjerne høre fra deg! Legg igjen e-post-adressen her for å delta i publikumsundersøkelsen.Tilgjengelig minst 30 dager etter første sending. Denne tjenesten tilbys av Festspillene i Bergen. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO (tono.no). Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

Arena

Medvirkende

  • Denis Garénaux & Franck Jublot manus
  • Franck Jublot iscenesettelse
  • Denis Garénaux scenografi, rekvisitter
  • Jacques Trupin musikk
  • Franck Jublot dukkefører
  • Denis Garénaux dukkefører
  • Jacques Trupin bandoneon
  • Marie-Ange Wachter cello

Støttet av

​Kavlifondet

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?