Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Music & Movement

Fornøyelser
Neste arrangement:
  • Utsolgt

​Yogaklasse med fiolinist Elena Urioste.

​Fiolinist Elena Urioste har praktisert yoga i mer enn 10 år, etter å ha forvillet seg inn på en hot yoga-time på nedre Manhattan ved en tilfeldighet. Etter dette første møtet med fokus, pust og balanse på matten, visste fiolinisten at hun hadde funnet et nytt hjem. 

Musikere flest er ikke ukjent med belastningsskader og vondter. Mange vokser bokstavelig talt opp rundt instrumentet sitt, og tilbringer timevis med lemmer og fingre i samme posisjon. 

– Personlig tror jeg at alle musikere vil dra nytte av jevnlig yoga. Holdning, pust, en gradvis utvikling av mental styrke og klarhet, økt selvomsorg … fordelene yoga kan føre til i livet er uvurderlige, sier Urioste. 

Ved siden av sin karriere som fiolinist har hun brukt utallige timer på yogamatten, sertifisert seg som instruktør og spesialisert seg på tema i krysningsfeltet mellom musikk, mindfulness og bevegelse. Denne lørdagen i Kulturhuset vil hun gi en yogaklasse spesialtilpasset musikere av alle slag. I tillegg spiller Urioste konsert med Tom Poster i Håkonshallen torsdag 26. mai.

Foto: Daniel Cavazos

Informasjon

  • ​Husk å ta med egen yogamatte. Hvis været tillater det, vil klassen foregå utendørs på terrassen ved Lillesalen.

Arena

Varighet

​1 t

Billetter

Ordinær: 150
Honnør: 135
FiB Fordel t.o.m. 13. april: 105
FiB Fordel f.o.m. 14. april: 120

BT Fordel: 112


Kjøp billett

Medvirkende

    • Elena Urioste yogainstruktør​

Samtale

Koblet til chatbot
Du snakker nå med en chatbot. For å snakke med en festspillansatt, klikk på knappen i toppen av dette vinduet.
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?