Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Nordvegen: Moddi

Festspill i Skjerjehamn

Fornøyelser
Musikk
Neste arrangement:
​Musikalsk historieformidling med sterkt samfunnsengasjement.

Den nordnorske artisten Moddi kan være vanskelig å sette i bås, og gjennom musikken krysser han både sjangre, språk og landegrenser med vakre, melankolske sanger og utrettelig driv i bagasjen.

Moddi er blitt kalt en musiker som virkelig vil noe: å gi verden musikken den trenger. Hans ferskeste plate Like in 1968 fra 2019 er en feiring av hverdagsaktivismen og tar for seg tema som norsk våpeneksport, maktspill, klimakrise og viktigheten av å bry seg. I fjor sommer urfremførte han Det nye nord under Varangerfestivalen. Det var startskuddet på et prosjekt som har som mål å skape en norskspråklig, slagkraftig visepop av i dag med Nord-Norge som utgangspunkt.

Det er første gang Festspillene kommer til det gamle handelsstedet Skjerjehamn, som tidligere var et viktig knutepunkt for fiske, handel og industri. Moddi plukker her opp tonen fra Nordvegen, Festspillenes flerårige musikalske sjøreise som tematiserte årtusener med liv levd i pakt med havet, basert på sine egne låter og historier.

Foto: Jørgen Nordby
 

Arena

Varighet

​1 t 15 min

Billetter

  • Ordinær: 350
  • Honnør: 315
  • Under 30/student: 190
  • FiB Fordel  t.o.m. 11. mars: 245
  • FiB Fordel  f.o.m. 12. mars: 280

Kjøp billett

Støttet av

Vestland fylkeskommune

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?