Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021

Orions Belte

Fornøyelser
Musikk Digital
Tidligere arrangement:
  • Overstått

​Kritikerrost trio på tur i en jungel av musikalske uttrykksformer. 

Orions Belte spiller etter eget utsagn «instrumental musikk inspirert av nigeriansk rock fra 70-tallet, postkort fra den franske rivieraen, formel 1-løp på Monza-banen i Italia, og da Joe Frazier slo Muhammad Ali i 1971.» Forvirret? Prøv med dette: «Nostalgiske popmelodier spilt med surfeaktig gitar oppå beats og masse basslinjer overalt. Pluss steelgitar, synth og litt kor.»  

Orions Belte er med andre ord et band som ikke er enkelt å plassere i en musikalsk bås. Trioen klarte uansett kunststykket å bli booket til Øyafestivalen før de hadde utgitt et album eller spilt en eneste konsert, og da debutalbumet Mint kom i 2018 var både norske og internasjonale anmeldere fra seg av begeistring. I april 2021 slapp de sitt andre album, Villa Amorini

Gruppen består av tre ringrever som til sammen har spilt med en rekke norske band og artister: Gitarist Øyvind Blomstrøm (Odd Nordstoga, Monica Heldal m.m.), bassist Chris Holm (Young Dreams, Sondre Lerche m.m.) og trommeslager Kim Åge Furuhaug (Great News, Lars Vaular og Electric Eye m.m.).  

Foto: Nikolai Grasaasen

Informasjon

Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene stenger 5 min før oppsatt starttid. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt.

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.


Arena

Varighet

​1 t 15 min

Billetter

I salen
Ordinær: 290
Honnør: 261
Under 30 år/student: 190
BT Fordel: 217

Digital
Ordinær: 150
BT Fordel: 110

Har du digitalt pass eller billett? Se arrangementet her.

Medvirkende

    • Orions belte
    • Øyvind Blomstrøm gitar
    • Chris Holm bass
    • Kim Åge Furuhaug trommer​

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?