Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Philharmonix

Fra Festspillene i Bergen 2019

Fornøyelser
Musikk
Neste arrangement:
  • Gratis. Scroll ned for å se konserten.

​Ikke alt på programmet til Philharmonix er klassisk, men alt oser av klasse.  

​Klassisk musikk skal vel ikke være gøy? Hver eneste konsert med ensemblet Philharmonix er et levende, svingende, knipsende bevis på det motsatte. Dette unike ensemblet bringer sammen tre medlemmer av Wienerfilharmonikerne, to solister fra Berlinerfilharmonikerne, en av Østerrikes mest allsidige pianister og en im - proviserende, syngende fiolinist. Sammen pre - senterer de en herlig, heftig cocktail av klassisk, klezmer, latinsk, pop og god gammeldags moro. Philharmonix spiller like gjerne Sting og Queen som Grieg og Tsjajkovskij. 

I dette ensemblet får de sju musikerne i verdensklasse spille et repertoar som aldri ville stått på programmet til deres legendariske orkestre. Ifølge den østerrikske avisen Kurier inneholder Philharmonix' signaturmiks av «høy - este filharmoniske kvalitet og utøylet spille - glede». Selv har Philharmonix én gyllen regel: Anything goes, så lenge det er moro.

Foto: Max Parovsky

Informasjon

Publikumsundersøkelse
Har du sett eller planlegger du å se noen av Festspillenes sendinger i år? I så fall vil vi gjerne høre fra deg!
Legg igjen e-postadressen din her (fib.no/undersokelse) så sender vi deg årets publikumsundersøkelse etter endt Festspill.

Tilgjengelig minst 30 dager etter første sending. Denne tjenesten tilbys av Festspillene i Bergen. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO (tono.no). Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

Arena

Varighet

​1t 10 min

Medvirkende

  • Noah Bendix-Balgley fiolin
  • Sebastian Gürtler fiolin
  • Thilo Fechner bratsj
  • Stephan Koncz cello
  • Ödön Rácz kontrabass
  • Daniel Ottensamer klarinett
  • Christoph Traxler piano​


Støttet av

​Herman Friele/B Friele & Sønner AS

Sponsor

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Du snakker nå med en chatbot. For å snakke med en festspillansatt, klikk på knappen i toppen av dette vinduet.
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?