Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 5. juni 2024

Space Afrika

Kommende forestillinger:

​Elektrolandskap fra livets rotete side.

Space Afrika mikser britisk dance, trip-hop, ambient og moderne klassisk, og konsertene til duoen har toppet flere lister over årets beste live-opptredener i britiske musikkmagasiner.   

De to barndomsvennene Joshua Inyang og Joshua Reid har røtter fra Manchesters elektronika-scene, og er stolte amassadører for byen. På tross av store forskjeller i det musikalske uttrykket, er de blitt ansett som etterfølgere av Manchester-band som Joy Division og The Smiths.

«Energien, humor med virkeligheten, selv i møte med autoriteter. Vi har tilknytning til det samme miljøet, men vi er helt oss selv – svarte artister i det 21. århundret», har artistene uttalt til The Guardian.  

Duoen fremholdes som elektronika-pionerer, og har så langt utgitt to kritikerroste album: Somewhere Decent to Live fra 2018 og Honest Labor fra 2021. Sistnevnte byr på mørk ambient med låter som blant annet inneholder lydopptak av maskiner, regndråper og repetitivt piano.  

«Honest Labour er en krevende, følelsesmessig utmattende opplevelse, fordi det gjenskaper hvor rotete den menneskelige tilværelsen kan være», skriver en anmelder.

Foto: Glauco Canalis

  • Musikk

Arena

Varighet

​1 t 

Billetter

Ordinær: 280
Under 30 år/student: 200
Honnør: 252
FiB Fordel: 196
BT Fordel: 210


Kjøp billett

Medvirkende

    • Space Afrika
    • ​Joshua Inyang elektronikk 
    • Joshua Reid elektronikk 

I samarbeid med

Bergen Kunsthall

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!