Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Stikk innom

Forbindelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Uformelle konserter med lav terskel og høy kvalitet. 

På Stikk innom-konsertene i Grieghallens foajé står studentene på Griegakademiet i sentrum. Her kan unge, dyktige musikere skinne i en avslappet setting, ofte i samspill med sine lærere.

De korte konsertene på dagtid er en fin inngangsport til klassisk musikk, med lav terskel for å oppleve noe nytt. Programmet er variert og strekker seg fra eldre verk til samtidsmusikk og til og med nykomponerte verk av studentene selv.

– Festspillene ønsker å gi unge musikere som har valgt å satse på musikken en levende og synlig plattform for utøvelse tidlig i karrieren, for å bidra til å inspirere og rekruttere de fremste talentene, sier festspilldirektør Anders Beyer.

Programdetaljer for alle konserter er nå tilgjengelig på www.fib.no/stikkinnom i mai. Her vil du også finne tidspunkt for flere konserter som finner sted i Gunnar Sævigs sal.


Foto: Magne Sandnes

Arena

Varighet

45 min

Billetter

  • Ordinær: 60
  • Fem valgfrie konserter: 150
 
Billetter og konsertpakke selges kun i døren​.

Kjøp billett

I samarbeid med

Griegakademiet - Institutt for musikk ved Universitetet i Bergen​

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?