Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
22. mai - 05. juni 2019

Stikk innom

Forbindelser
Musikk
Tidligere arrangement:

​Uformelle konserter med lav terskel og høy kvalitet. 

På Stikk innom-konsertene i Grieghallens foajé står studentene på Griegakademiet i sentrum. Her kan unge, dyktige musikere skinne i en avslappet setting, ofte i samspill med sine lærere.

De korte konsertene på dagtid er en fin inngangsport til klassisk musikk, med lav terskel for å oppleve noe nytt. Programmet er variert og strekker seg fra eldre verk til samtidsmusikk og til og med nykomponerte verk av studentene selv.

– Festspillene ønsker å gi unge musikere som har valgt å satse på musikken en levende og synlig plattform for utøvelse tidlig i karrieren, for å bidra til å inspirere og rekruttere de fremste talentene, sier festspilldirektør Anders Beyer.

Programdetaljer for alle konserter er nå tilgjengelig på www.fib.no/stikkinnom i mai. Her vil du også finne tidspunkt for flere konserter som finner sted i Gunnar Sævigs sal.


Foto: Magne Sandnes

Arena

Varighet

45 min

Billetter

  • Ordinær: 60
  • Fem valgfrie konserter: 150
 
Billetter og konsertpakke selges kun i døren​.

Kjøp billett

I samarbeid med

Griegakademiet - Institutt for musikk ved Universitetet i Bergen​

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Du snakker nå med en chatbot. For å snakke med en festspillansatt, klikk på knappen i toppen av dette vinduet.
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?