Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020

Stikk innom

Forbindelser
Musikk
Neste arrangement:
​Uformelle konserter med lav terskel og høy kvalitet.

På Stikk innom-konsertene i Grieghallens foajé står studentene fra Griegakademiet i sentrum. Her kan unge, dyktige musikere skinne i en avslappet setting, ofte i samspill med sine lærere.

De korte dagtidskonsertene inneholder et bredt spekter av musikk – hovedsakelig klassisk, men med avstikkere til andre genre og stilarter, og med lav terskel for å oppleve noe nytt. Programmet er variert og strekker seg fra eldre til helt nye verker – noen ganger komponert av studentene selv.

– Unge mennesker som velger å satse på musikken er modige – og helt nødvendige for at vår felles musikkarv skal leve videre. På Festspillene skal disse dyktige studentene ha sin egen levende og synlige plattform, og vi håper at vi kan bidra til å inspirere og rekruttere videre, sier festspilldirektør Anders Beyer.

Programdetaljer for alle konserter vil bli tilgjengelig på www.fib.no/stikkinnom i mai. Her vil du også finne tidspunkt for flere konserter som finner sted i Gunnar Sævigs sal. 

Bilde: Stikk innom (foto: Magne Sandnes)


Arena

Billetter

  • Ordinær: 80
  • Fem valgfrie konserter: 150
Billetter og konsertpakker selges i Grieghallens foajé fra én time før konserten starter. 

Kjøp billett

I samarbeid med

​Griegakademiet – Institutt for musikk ved Universitetet i Bergen


Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?