Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

Stikk innom

Kommende forestillinger:

​Fremtidens artister i Grieghallens spiss.

Stikk innom Grieghallen under Festspillene for musikalsk påfyll ved lunsjtid eller tidlig på ettermiddagen. På disse konsertene står dyktige studenter fra Griegakademiet i sentrum, og med konserter nesten hver dag under Festspillene, står de gode musikkopplevelsene i kø. 

Disse korte dagtidskonsertene inneholder et bredt spekter av musikk, med hovedvekt på det klassiske repertoaret. Programmet inneholder også en rekke avstikkere til andre genre og stilarter, og verkene spenner fra eldre til helt nye – noen ganger komponert av studentene selv. Konsertene foregår i en avslappet setting, og studentene er ofte i samspill med sine lærere.  

Stikk innom-konsertene har vært fast inventar på festspillprogrammet siden 70-tallet, og er en kjær tradisjon som gir anledning til å bli kjent med artister som vil være toneangivende for norsk musikkliv i årene fremover. Griegakademiets alumni inkluderer sopran og festspillmusiker, Lise Davidsen

Programdetaljer for alle konserter vil bli tilgjengelig på fib.no/stikkinnom i mai.

Foto: Magne Sandnes/Kunst Musikk Design – Fakultet for kunst, musikk og design (Universitetet i Bergen).


  • Musikk

Arena

Varighet

​45 min

Billetter

Ordinær: 60
Fem valgfrie konserter: 150

Klippekort for fem valgfrie konserter kan kjøpes i billettboden på Torgallmenningen fra mandag 22. mai eller i døren før hver Stikk innom-konsert.

Kjøp billett

I SAMARBEID MED

​Griegakademiet – Institutt for musikk ved Universitetet i Bergen

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!