Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
26. mai - 09. juni 2021
Talent Norge & Nordisk Kulturfond presenterer

Nordisk talentplattform

Ordskifte Gratis Digital
Neste arrangement:

​Hvilke veier tar dedikerte talenter for å nå ut globalt?

Globus – unge talenters globale veier er et samarbeid mellom Nordisk kulturfond og nordisk Talent Norge. Prosjektet følger kunst- og kulturtalenters arbeid på den globale arenaen der målsetningen er å innhente kunnskap for et langsiktig nordisk samarbeid og etablering av en nordisk talentplattform, etter modell av Talent Norge.

Sentrale nordiske aktører og Talent Norge møtes i samtale om en nordisk talentplattform, i tillegg til at deltakerne Elise By Olsen, Alexander Turpin, Daniel Reith og spillkollektivet Hamar Game Collective presenterer resultatene fra prosjektet. Thomas Seltzer er konferansier.

Arrangementet er gratis. Forhåndspåmelding kreves. 

På bildet: Dirigent Daniel Reith, filmregissør Alexander Turpin, kurator og redaktør Elise By Olsen, kulturminister Abid Q. Raja, daglig leder i Hamar Game Collective Håvard Haugrud og daglig leder i Talent Norge Maria Mediaas Jørstad. Foto: Caroline Roka

Informasjon

Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene lukkes presis. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt.

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer. Les mer her.


Thomas Seltzer. Foto: Arly Dale

Arena

Varighet

​1 t 30 min

Billetter

Gratis. Påmelding via TicketCo.

Medvirkende

    • Elise By Olsen        
    • Alexander Turpin
    • Daniel Reith
    • Hamar Game Collective
    • Thomas Seltzer konferansier

Produsert av

Talent Norge​ & Nordisk Kulturfond

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?