Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
20. mai - 03. juni 2020
Festspillkollektivet

Víkingur Ólafsson

Tilrettelagt konsert

Fornøyelser
Musikk Konsertforestilling
Neste arrangement:
Dagtidskonsert tilrettelagt for personer med autisme og kommunikasjons- og persepsjonsvansker.

​Festspillene er for alle. I år gjennomføres et pilotprosjekt med tre klassiske konserter på dagtid, der programmet og publikumsområdet er spesielt tilrettelagt for personer med autisme, kommunikasjons- og persepsjonsvansker eller psykisk utviklingshemminger.

I vakre Håkonshallen vil du møte en avslappet holdning til lyder og bevegelse. Det er lov å klappe, flytte på seg og lage så mye lyd man vil. Dørene er åpne gjennom hele konserten, slik at man kan forlate lokalet og komme tilbake når som helst. Et stilleområde er tilgjengelig for dem som trenger en pause.

Konsertene blir presentert av en musikkterapeut Karin Mössler som guider publikum gjennom arrangementet. Programmet består av korte verk, og en informasjonspakke om Håkonshallen, artisten og programmet vil være tilgjengelig i forkant.  

På denne konserten opptrer den islandske pianisten Víkingur Ólafsson, som i løpet av de siste årene tatt verden med storm takket være sin nyskapende stil og eksplosive virtuositet. Ólafsson gjør også en ordinær konsert samme kveld. 

Arrangementene er en del av Festspillkollektivet, som er Festspillenes sosialt engasjerte kunstprogram. Les mer om Festspillkollektivet her.

Informasjon

  • Billettene er forbeholdt personer med autisme, kommunikasjons- og persepsjonsvansker eller psykisk utviklingshemminger. Du kan bestille dine fribilletter til enkeltpersoner og grupper via billettsystemet. Dersom du har spørsmål om konserten er du velkommen til å kontakte oss på billett@fib.no.  
  • En utskriftsvennlig informasjonspakke om konserten vil bli gjort tilgjengelig. 
  • Vi gjør oppmerksom på at Håkonshallen ikke er rullestolvennlig. Les mer om Håkonshallen her.

Arena

Varighet

​30 min

Billetter

Gratis​


Kjøp billett

Medvirkende

  • Víkingur Ólafsson piano

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Avslå

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Takk for praten!

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?