Det kan se ut som du har skrudd av JavaScript i nettleseren din. Vi har pr�vd � tilpasse siden for bruk uten JavaScript, men det vil dessverre resultere i noe redusert funksjonalitet

Hopp til hovedinnhold
24. mai - 7. juni 2023

Småspill-forestillinger

Her kan du lese mer om Småspill-forestillingene i 2023.

Sonus

Anbefalt alder: Fra 4 år

Bli med på lydjakt når pandaen Sonus forteller om hvordan den lille pandafamilien kom hele den lange veien fra tåkeskogene i Kinas fjellandskap og til Vestlandet. Sonus presenterer en historie for barn, men bak hverdagserfaringene finnes det også kimer til andre, større fortellinger; om hvordan mennesker og varer transporteres globalt, om naturmangfold og vår lille rolle i verden.

Sonus. Illustrasjon: Jon Hoem
Sonus. Illustrasjon: Jon Hoem

Teikne med tråd

Anbefalt alder: Fra 1 år

På Sogndal Campus kan de minste leke seg med tråd i en aktivitet som minner om broderi og tegning. Bli med å tre tråder gjennom hulrommene på en flate, med mange farger å velge mellom og tråd laget av resirkulert materiale.

Pappenheim

Anbefalt alder: Fra 3 år

Pappenheim er en installasjon satt sammen av store pappesker og kunne fylt et helt klasserom. I eskene finnes massevis av små kikkhull som lar deg se inn i fantasiversjoner av dyrenes verden, formidlet gjennom lyd, animasjoner og figurer. Veien gjennom labyrinten er laget slik at barn enkelt kan krabbe gjennom, og med litt forsiktighet kan også voksne bli med på ferden.

Pappenheim. Illustrasjon: Jon Hoem
Pappenheim. Illustrasjon: Jon Hoem

Kartfaring

Anbefalt alder: Fra 2 år

Under Kartfaring kan du sykle rundt på en trehjulssykkel med tilhenger. I tilhengeren ligger det et papir og en kule som ruller rundt og lager spor som følger dine bevegelser. Arkene monteres sammen etter hvert og blir til slutt til et kjempekart.

Ernest The Magnifico

Anbefalt alder: Passer for alle

Ernest The Magnifico er en levende legende, i det minste ifølge seg selv. Med en høytflyvende bil og overdimensjonert hoppestokk utfører han triks som er egnet til å imponere stort – eller lande paddeflatt med tupeen og løsbarten flagrende i vinden. Det skal i hvert fall ikke stå på innsatsen. Som Ernest The Magnifico har artisten Julian Bell underholdt tusenvis av publikummere de siste årene, og har vært en populær gjest på festivaler på tre kontinenter.

Ernest The Magnifico.
Ernest The Magnifico.

Egget

Anbefalt alder: Fra 0 år

I denne ikke-språklige forestillingen følger vi den forunderlige forvandlingen fra egg til nyklekket fugleunge, og fugleungens forvandling til en vakker, fullvoksen og flygedyktig fugl. Egget er en visuell poetisk forestilling med skyggespill, musikk og bevegelse for de minste barna og deres familie.

Egget. Foto: Kim Edgar Bachel
Egget. Foto: Kim Edgar Bachel

The Games We Play

Anbefalt alder: Fra 6 år

The Games We Play er en forestilling full av fart og energi som gir deg lyst til nettopp å leke – enten du er 0 eller 100 år gammel. Her kombineres bevegelseskunsten parkour med moderne dans. Med hjelp av et metallstativ, et bord, tre stoler og en liten ball forteller The Games We Play historier om vennskap, frykt, lekeplassen, skolegården og den første forelskelsen.

The Games We Play. Foto: Andy Day
The Games We Play. Foto: Andy Day

Påmeldingsskjema for Småspill 2023

Samtale

Koblet til chatbot
Hei! Ingen festspillansatte er tilgjengelige, men kanskje jeg kan hjelpe?
Hei! Jeg er Festspillenes chatbot. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Hei! Kan vi hjelpe deg med noe?

Takk for praten!